Home » Qeveria me platformë për dialogun Kosovë-Serbi

Qeveria me platformë për dialogun Kosovë-Serbi

Qeveria e Kosovës mbledhjen e enjtes ka miratuar një platformë për dialogun final mes Kosovës dhe Serbisë, e cila do procedohet kuvend.

Kryeministri Ramush Haradinaj ka vlerësuar se dialogu do rezultojë me njohjen e pavarësisë Kosovës.

Ka ardhur koha qeveria t’i propozojë kuvendit një platforme për dialogun, e cila pas do miratohet nga deputetët si rezolutë. janë përfshira disa pika i sigurojnë Kosovës, jo vetëm një proces sigurt dhe transparent, mirëpo edhe proces gjithëpërfshirës për tërë spektrin politik”

Haradinaj ka bërë ditur se do njoftojë edhe zyrtarisht presidentin lidhur me këtë platformë.

Reklama