Home » “Dushkaja” e Buxhovit, promovohet sot në Prishtinë

“Dushkaja” e Buxhovit, promovohet sot në Prishtinë

Sot, Prishtinë, Librarinë Dukagjini, orën 18:00, promovohet romani i Jusuf Buxhovit “Dushkaja”, shkruan KultPlus.
buxh “Dushkaja” e Buxhovit, promovohet sot në Prishtinë
Këtë promovim, autori ua kushton shkrimtarëve brezit i takoi: Ali Podrimja dhe Teki Dërvishi shenjë nderimit veprës tyre madhe letrare./ KultPlus.com

The post “Dushkaja” e Buxhovit, promovohet sot në Prishtinë appeared first on KultPlus.

Reklama