Babai i nëntë fëmijëve zbulon të vërtetën shokuese: Gjithmonë ka qenë jopjellor

Një burrë nga Maroku kohë parë ka ushtruar padi kundër bashkëshortes vet duke e akuzuar për tradhti. Pas kontrollit rutinë mjekësor ka marrë vesh se është jopjellor gati gjithë jetën, dhe ka kuptuar se nuk mund jetë babai i nëntë fëmijëve, raporton Insajderi.

Burrit, i cili punon si profesor një qytet vogël Sid Sliman, një kontroll rutinë te urologu ia ka kthyer jetën përmbys. Ai kishte një cist vogël testikul për cilin i kishte thënë mjeku se e ka tashmë një kohë gjatë. Atëherë mjeku vendosi ta dërgojë analiza shtesë.

93836_muskarac_sq-s-1 Babai i nëntë fëmijëve zbulon të vërtetën shokuese: Gjithmonë ka qenë jopjellor

Pas analizave doli cisti, “për fat” nuk është i rrezikshëm, por se burri është steril. Mirëpo, ai ishte tashmë 35 vjet martesë lumtur dhe bashkëshortja e tij kishte lindur nëntë fëmijë. Gazeta Al-Masae shkruan se burri i ka bërë testet shtesë cilat kanë konfirmuar se për shkak cistit përmendur ai nuk ka mundur ketë fëmijë 50 vitet e fundit, shkraun Insajderi.

Pas kësaj ai e ka kontaktuar avokatin, ka kërkuar shkurorëzim dhe ka vendosur heqë dorë nga fëmijët. Tradhtia martesë Marok dënohet me ligj, kështu gruaja, nëse kjo provohet, mund përfundojë burg./Insajderi.com.

The post Babai i nëntë fëmijëve zbulon të vërtetën shokuese: Gjithmonë ka qenë jopjellor appeared first on INSAJDERI.

Reklama