Home » Afërdita dhe Jehona me “shpirt të njëjtë” (FOTO)

Afërdita dhe Jehona me “shpirt të njëjtë” (FOTO)

Afërdita Dreshaj e ka dëshmuar është shumë e afërt me motrën e saj. Kjo edhe bazë postimeve shpeshta i bën rrjete sociale, ku ajo shihet duke e shoqëruar pothuajse kudo.

Fotografia e fundit e postuar i paraqet dy motrat veshur pothuajse njëjtë me fustane bardha.

“Shpirtrat tanë janë njëjtë”, është përshkrimi ish miss-i ia ka dhënë imazhit.

af Afërdita dhe Jehona me “shpirt të njëjtë” (FOTO)

 

Reklama