FOTO: Hoteli “mbret” i Instagramit

Anantara Kihavah Maldives Villas është votuar si “Hoteli i Instagramuar” botë.

Fotot e mëposhtme tregojnë arsyet se përse pushesit kanë zgjedhur atë dhe janë pafundmë ata kanë postuar foto Instagram nga ky hotel.

Hoteli ka një restorant nën ujë, 80 vila me pishinë dhe plazhe mëdha bardha.

I projektuar nga arkitektët nga Maldivet, Group X Design Associates, Anantara Kihavah ofron luksin e qetësisë një prej peizazheve rralla botë.

Materialet natyrore dhe motive nga trashëgimia kulturore maldiviane krijojnë një mjedis sa luksoz aq edhe historik”, shkuan hoteli

o.j/dita

 

4B378C2F00000578-5621901-image-a-34_1523892898013 FOTO: Hoteli “mbret” i Instagramit

4B378C2F00000578-5621901-image-a-34_1523892898013 FOTO: Hoteli “mbret” i Instagramit

4B378C2F00000578-5621901-image-a-34_1523892898013 FOTO: Hoteli “mbret” i Instagramit

4B378C2F00000578-5621901-image-a-34_1523892898013 FOTO: Hoteli “mbret” i Instagramit

4B378C2F00000578-5621901-image-a-34_1523892898013 FOTO: Hoteli “mbret” i Instagramit 4B378C2F00000578-5621901-image-a-34_1523892898013 FOTO: Hoteli “mbret” i Instagramit

4B378C2F00000578-5621901-image-a-34_1523892898013 FOTO: Hoteli “mbret” i Instagramit

4B378C2F00000578-5621901-image-a-34_1523892898013 FOTO: Hoteli “mbret” i Instagramit

4B378C2F00000578-5621901-image-a-34_1523892898013 FOTO: Hoteli “mbret” i Instagramit

4B378C2F00000578-5621901-image-a-34_1523892898013 FOTO: Hoteli “mbret” i Instagramit

Reklama

Lexo më shumë