Home » Zvicër-Zug: Përleshje mes zviceranëve dhe shqiptarëve

Zvicër-Zug: Përleshje mes zviceranëve dhe shqiptarëve

Natën e dielës, pak përpara 1:30 Alpenquai qytetit Zug ndodhi një përleshje e rëndë mes dy grupeve. Sipas hetimeve deritanishme policisë, dy djem ishin duke shkuar për shtëpi kur u takuan me një grup burrash. Aty erdhi deri te provokimi i dyanshëm, solli edhe përleshjen fizike, shkruan zentralplus.ch.

Dy zviceranë 23 dhe 26 vjeç duheshin transferohen spital, për shkak plagëve marra. Dy pjesëmarrës tjerë ngjarje, u kapën afërsi vendit ku ndodhi zënka. Bëhet fjalë për një 25 vjeçar nga Kosova dhe një 26 vjeçar nga Zvicra. Ata janë dërguar paraburgim me kërkesë Prokurorisë Zug.

Reklama