Home » Video: Skandal në shkollë, “çmendet” mësuesja dhe godet nxënësen: Nuk më dhimbseni, popull prostitutë

Video: Skandal në shkollë, “çmendet” mësuesja dhe godet nxënësen: Nuk më dhimbseni, popull prostitutë

emisionin investigativ ‘Stop’ mbrëmjen e sotme janë bërë publike disa video nga disa shkolla Shqipërisë.

Mësuesja e biokimisë gjimnazin “28 Nëntori” Burrel, Flutura Zeneli u thotë nxënësve se mund kenë pirë drogë sillen atë mënyrë.

“Kush ka mësuar kështu ty atje? Kush t’i ka mësuar? Ça ke pi ndonjë drogë? Mos ke pirë ndonjë drogë? Mos ke pirë se nuk je rregull”, shprehet ajo.

Ndërsa Lezhë, mësuesja Donika Haxhia, gjatë orës lëndës Letërsisë, u thotë nxënësve se shqiptarët janë një popull prostitutë.

Është aq injorant populli shqiptar, sa rri i ndrojtur para ministrit. fakt duhet t’ja fusë duart fyt! Se unë çova aty ti dhe tani hajde shërbe. Po me ça do t’ja kërkosh ti, me injorancë? Jo, o vëlla, me injorancë jo”, thotë ajo.

pas përmend prindërit nuk kanë ardhura, cilët i kërkojnë ndihmë shkollë, duke u shprehur se nuk i dhimbsen fare sepse e shesin veten për 5 lekë.

Është popull prostitutë Shqipëria!”, shton mësuesja e letërsisë shkollën profesionale “Kolin Gjoka” Lezhë, duke përmendur faktin ajo vetë e ka sistemuar jetën e saj dhe fëmijëve saj.

Por çfarë do bësh ti? Nuk martohet me njeri prostituta, ta keni qartë”, thekson Donika Haxhia.

Por ndryshe nga koleget e saj rastet e mësipërme, një tjetër mësuese e quajtur Marjeta shfaqet video duke goditur fizikisht një nxënëse shkollë Gjirokastrës.

Reklama

Lexo më shumë