Home » Tsipras, mesazh të qartë Turqisë: Do mbrojmë çdo pëllëmbë të tokës sonë

Tsipras, mesazh të qartë Turqisë: Do mbrojmë çdo pëllëmbë të tokës sonë

Duke komentuar mbi përshkallëzimin e fundit tensioneve midis Greqisë dhe Turqisë, kryeministri grek Alexis Tsipras dërgoi një mesazh vendosur Turqi duke paralajmëruar se megjithëse Greqia mirëpriti dhe kërkoi bashkëpunim, nuk do largohej nga konfrontimi për mbrojtur çdo pëllëmbë territorit saj sovran.

Ne nuk do pranojmë negociojmë as për një centimetër vetëm vendit tonë”, tha ai.

Ky vend është një vend ku ata kanë jetuar gjatë shekujve dinë si ta mbrojnë atë”, shtoi ai me një ton vendosur.

o.j/dita

Reklama

Lexo më shumë