Home » Transformimi për 3 muaj, gjithçka në 54 sekonda

Transformimi për 3 muaj, gjithçka në 54 sekonda

Një 24-vjeçar ka transformuar tërësisht formën e tij fizike vetëm 12 javë, e përmes një video 54-sekondëshe ai ka treguar transformimin trupi i tij ka pësuar.

Hunter Hobbs nga Oklahoma SHBA ishte kurioz për parë se çfarë rezultati mund merrte nëse ai do ta merrte seriozisht stërvitjen për 12 javë.

Dhe nga 92 kg ai peshonte, rezultati ishte 20 kg pak si edhe një fizik për t’u pasur zili.

o.j/dita

Reklama

Lexo më shumë