Home » Si e përjetoi ministri shqiptar largimin e Jankullovskës dhe Mijallkovit?! (Video)

Si e përjetoi ministri shqiptar largimin e Jankullovskës dhe Mijallkovit?! (Video)

Humoristët Stresat përshkruajnë realitetin dhe mentalitetin e ministrave shqiptarë qeveri. Një nga protagonistët simbolizon këtë realitet, është përshkrimi sarkastik dhe me humor i dorëheqjeve ish-ministres MPB-së, Gordana Jankullovska dhe ish-shefit DSK, Sasho Mijallkov.

Reklama