Home » Rrobat që duhet t’i largoni menjëherë nga dollapi

Rrobat që duhet t’i largoni menjëherë nga dollapi

“Ke një jetë interesante nëse vesh rroba mbresëlënëse”,  ka thënë dikur dizenjatorja britanike e modës, Vivienne Westwood.

Duket se kjo është e vërtetë, pasi edhe vetëm një palë këpucë reja mund ndryshojnë jetën tuaj, paktën për disa ditë, pasi kjo ndryshon disponimin dhe vetëbesimin tuaj.

Ashtu sikur rrobat e mërzitshme, vjetruara dhe monotone përpos do prishin pamjen tuaj, do ndryshojnë edhe disponimin juaj.

Gjëja e mirë mund bëni është largoni menjëherë këto rroba nga dollapi juaj, transmeton Klan Kosova.

poshtë janë disa nga rrobat nuk ju bëjnë dukeni mirë kur i veshni, prandaj largoni ato nga dollapi juaj sepse po ju zënë vetëm vend.

Rrobat pothuajse i kanë gjithë

21809510-40604260-709557-0-1523366182-1523366193-1500-1-1523366193-650-6920a13042-1523856394 Rrobat që duhet t’i largoni menjëherë nga dollapi

Rrobat nuk i përshtaten formave tuaja trupore

21809510-40604260-709557-0-1523366182-1523366193-1500-1-1523366193-650-6920a13042-1523856394 Rrobat që duhet t’i largoni menjëherë nga dollapi

 Rroba dhe këpucë jokualitative 

21809510-40604260-709557-0-1523366182-1523366193-1500-1-1523366193-650-6920a13042-1523856394 Rrobat që duhet t’i largoni menjëherë nga dollapi

Rroba zbulojnë shumë nga trupi juaj

21809510-40604260-709557-0-1523366182-1523366193-1500-1-1523366193-650-6920a13042-1523856394 Rrobat që duhet t’i largoni menjëherë nga dollapi

Rroba kanë mbishkrime dhe llogo ndryshme

21809510-40604260-709557-0-1523366182-1523366193-1500-1-1523366193-650-6920a13042-1523856394 Rrobat që duhet t’i largoni menjëherë nga dollapi

Rrobat nuk i keni veshur tash e 1 vit

21809510-40604260-709557-0-1523366182-1523366193-1500-1-1523366193-650-6920a13042-1523856394 Rrobat që duhet t’i largoni menjëherë nga dollapi

Rroba vjetruara

21809510-40604260-709557-0-1523366182-1523366193-1500-1-1523366193-650-6920a13042-1523856394 Rrobat që duhet t’i largoni menjëherë nga dollapi

Rroba nuk i përshtaten moshës tuaj

21809510-40604260-709557-0-1523366182-1523366193-1500-1-1523366193-650-6920a13042-1523856394 Rrobat që duhet t’i largoni menjëherë nga dollapi

Modeli i gabuar i rrobave brendshme

21809510-40604260-709557-0-1523366182-1523366193-1500-1-1523366193-650-6920a13042-1523856394 Rrobat që duhet t’i largoni menjëherë nga dollapi

Rroba monotone

21809510-40604260-709557-0-1523366182-1523366193-1500-1-1523366193-650-6920a13042-1523856394 Rrobat që duhet t’i largoni menjëherë nga dollapi

Reklama