Home » Raporti i Progresit për Kosovën (Dokument)

Raporti i Progresit për Kosovën (Dokument)

Komisioni Evropian ka publikuar sot Raportin e Progresit për gjashtë vendet e Ballkanit Perëndimor dhe Turqinë.

Sipas tij raporti, Shqipërisë dhe Maqedonisë i është hapur rruga për nisur negociatat për pranim BE. Por për Kosovën situata qëndron ndryshe. Raporti nxjerr se Kosova duhet vazhdojë luftojë krimin dhe korrupsionin, zbatojë marrëveshjen e MSA-së si dhe vazhdojë dialogun me Serbinë.

Klan Kosova ka siguruar raportin e plotë për Kosovën, përmend se ka diçka përparim reformat e Administratës Publike, sikurse edhe sistemin juridik dhe luftimin e korrupsionit.(Shtyp mbi linkun e mëposhtëm dhe shiko pamjen e plotë ⤵)

Një shqetësim përmendet këtë raport është edhe iniciativa e dhjetorit vitit kaluar nga Kuvendi i Kosovës për shfuqizuar Gjykatën Speciale.

Këto janë disa nga pikat përmenden raport, cilin Klan Kosova e ka plotë:

raporti-6-768x400 Raporti i Progresit për Kosovën (Dokument)raporti-6-768x400 Raporti i Progresit për Kosovën (Dokument)

Reklama