Home » Përplasje e ashpër e Xhavit Halitit dhe Anton Qunit (VIDEO)

Përplasje e ashpër e Xhavit Halitit dhe Anton Qunit (VIDEO)

Kuvendi i Kosovës i vazhdoi sot punimet e seancës nisura një ditë parë.

E qysh fillim këtij vazhdimi, pati një përplasje ashpër midis dy deputetëve, dikur pjesëtarë Ushtrisë Çlirimtare Kosovës.

Xhavit Haliti dukej se ishte bërë fort nervoz me deklaratat e Anton Qunit se ai kishte marrë 8 milionë marka gjermane nga Ahmet Krasniqi kohë lufte.

Ai e akuzoi Qunin se nuk di gjë për zhvillimet kohë lufte. Pos kësaj, nënkryetari i Kuvendit, tha se nëse Quni ofron argumente për këtë çështje, ai do japë dorëheqje nga posti i deputetit.

Por nëjtën e kërkoi edhe nga Quni rast se nuk ka fakte.

Mirëpo, e mori një përgjigje nga deputeti i LDK-së.

Kronikë e zgjeruar nga Dibran Istrefi.

 

 

Reklama