Home » Pas rekomandimit për negociatat, Xhafaj: T’i përvishemi punës

Pas rekomandimit për negociatat, Xhafaj: T’i përvishemi punës

Ministri i Brendshëm i Shqipërisë, Fatmir Xhafaj, përshëndeti rekomandimin e Komisionit Evropian për hapjen e negociatave duke shprehur bindjen se Shqipëria do ecë shpejt këtë proces.

Ne do t’ia dalim ecim shpejt këtë proces. Është koha për treguar shumë modesti e përgjegjësi, pak fjalë dhe shumë punë!”, tha ai.

Xhafaj falenderoi partnerët derisa rekomandimin e KE-së e sheh jo vetëm si vlerësim për reformat e ndërmarra, por edhe shtysë për vazhduar me to, shkruan Top Channel.

Ky akt është shtysa e mirë për vazhduar këtë rrugë: Progres zbatimin e Reformës Drejtësi, garantimin e rendit dhe forcimin e sigurisë publike. Faleminderit gjithë atyre kanë kontribuar me përkushtim dhe modesti këto sfida vështira”, ka shkruar ministri Xhafaj Twitter.

Reklama