Home » Palmer: Objektivi i SHBA-së është anëtarësimi i Kosovës në OKB

Palmer: Objektivi i SHBA-së është anëtarësimi i Kosovës në OKB

Integrimi i Kosovës dhe Serbisë Bashkimin Evropian, do varet nga përparimi normalizimin e marrëdhënieve mes tyre. Serbia duhet zgjidhë problemin e mos-njohjes Kosovës. Kosova nga ana e saj, ndonëse është ende larg anëtarësimit BE, synon njohjen e saj plotë nga komuniteti ndërkombëtar. Drejtori i Departamentit Shtetit për […]

The post Palmer: Objektivi i SHBA-së është anëtarësimi i Kosovës në OKB appeared first on UlpianaPress.

Reklama