Home » Nuk i kemi parë qe 10 vjet, kështu duken tani Armend Rexhepagiqi dhe Aida Baraku (Foto)

Nuk i kemi parë qe 10 vjet, kështu duken tani Armend Rexhepagiqi dhe Aida Baraku (Foto)

Armend Rexhepagiqi dhe Aida Baraku, çifti i dashur për publikun, por edhe për gjithë dashamirësit e muzikës mirëfilltë zbavitëse, sollën shumë projekte muzikore bashkë me cilat vinte nga një risi skenën artistike kohës.

Stili i tyre unik, zëri i mahnitshëm, vlerat artisitike ata sillnin i kanë bërë ndër artistët veçantë. Por u shumë se 10 vite kur ata nuk kanë dalë me diçka re para publikut

Edhe pse qëndruan larg qenurit publik ata shkruan tekste dhe kompozuan këngë për këngëtarë tjerë estradës.(Shtyp mbi linkun e mëposhtëm dhe shiko pamjen e plotë ⤵)

Kurse “Titaniku” bashkëpunimi i tyre i publikuar fillim viteve 2000 mbetet edhe sot, kënga me cilën edhe rinjtë e sotëm e kujtojnë kur ishin fëmijë dhe kanalet televizive transmetohej pothuajse çdo ditë.

Pas shumë viteve, paraqitja e tyre publike ishte përmes këngëtares Loreta Kaçka e cila paralajmëroi se po bashkëpunon me çiftin për sjellë një projekt ri.

Këtë e bëri duke publikuar disa fotografi bashkë me çiftin.

1-1469896580-8074685_1523969854-5352255 Nuk i kemi parë qe 10 vjet, kështu duken tani Armend Rexhepagiqi dhe Aida Baraku (Foto)

1-1469896580-8074685_1523969854-5352255 Nuk i kemi parë qe 10 vjet, kështu duken tani Armend Rexhepagiqi dhe Aida Baraku (Foto)

Reklama