Home » Muhaxheri: Rezultati i Pejës më jep siguri të jem edhe kryeministër

Muhaxheri: Rezultati i Pejës më jep siguri të jem edhe kryeministër

Kreu i komunës Pejës, Gazmend Muhaxheri, ka vazhduar thotë se është njëri potencial për qenë kryeministër i Kosovës. Ai Pressing T7 me Leonard Kerqukin ka thënë se rezultatet i ka Pejë i japin besim jetë edhe kryeministër i Kosovës.

Kam rezultatet mira Pejë. Atje çdo herë kam fituar pa balotazh. Kjo tregon se jam njeri i suksesshëm. Kjo edhe jep besim mund jem kryeministër i Kosovës”, ka thënë Muhaxheri.

Ai ka treguar edhe sonte se qëndron mbrapa deklaratave i ka dhënë ditë me parë.

Po, unë edhe sonte besoj jam njëri potencial për kryeministër Kosovës. S’kam pse me pas dyshime. E kam thënë atë çka e kam menduar dhe çka mendoj se mund  ta arrijë”.

Muhaxheri ka bërë me dije se këtë çështje e ka menduar herët, sipas tij nuk është deklarate veç sa për te thënë.

E kam menduar me herët këtë. Nuk ka asgjë keqe jemi kandidat për kryeministër”, ka thënë ai.

The post Muhaxheri: Rezultati i Pejës më jep siguri të jem edhe kryeministër appeared first on INSAJDERI.

Reklama