Home » Ministri i ri i Brendshëm jep lajmin e madh për Kosovën

Ministri i ri i Brendshëm jep lajmin e madh për Kosovën

Ministri i Brendshëm Qeverinë e Kosovës, Bejtush Gashi, është shprehur optimist fund vitit 2018 qytetarëve Kosovës do t’u jetë hequr regjimi i vizave.

Ai ka folur martën RTK.

“Tani është vështirë parashikohet. Fundi i këtij viti do ta gjejë Kosovën me një vendim për liberalizimin e vizave. paktën nëse u referohemi deklaratave. Infromacionet janë premtuese”, ka thënë Gashi.(Shtyp mbi linkun e mëposhtëm dhe shiko pamjen e plotë ⤵)

Gashi tha se arrestimi i Gjuriqit është kryer bazë ligjeve Kosovës. “Ne do veprojmë edhe ardhmen. Ai ka shkelur ligjet e Kosovës”, ka thënë ai.

Gashi ka folur investimet veri.”Ne po punojmë krijojmë kushte mira atje. Është situatë e re. Unë kam qenë atje dhe është situatë e mirë. Edhe ata janë qytetarë Kosovës”, ka thënë ai.

Sipas tij Kosova ka avancuar shumë gjendjen civile. “MPB ka kryer punë shumë dhe kriteret janë plotësuar gjitha i kanë takuar MBP-së”, ka thënë ai.

Reklama