Home » Me 27 Prill: KONCERTI HUMANITAR “TË GJITHË PËR JETËN”

Me 27 Prill: KONCERTI HUMANITAR “TË GJITHË PËR JETËN”

Jeta-Dervishi-1-214x300 Me 27 Prill: KONCERTI HUMANITAR “TË GJITHË PËR JETËN”Me 27 Prill, me fillim ora 20, Qendrën për kulturë Ulqin, artistët muzikor nga Ulqini do mbajnë koncertin humanitar “ gjithë Jetën”.

Ato zgjodhën këtë formë ti bashkëngjiten aksionit nisur pak kohë parë, i cili pati jehonë jashtëzakonshme tek qytetarët e Ulqinit dhe diaspora.

Jetës, vajzës Husejn dhe Merita Dervishit, moshën 9 vjeçare iu diagnostikua kanceri tru. Ajo e kaloi me sukses operacionin e parë, mirëpo pas operacionit dytë vitin 2013 dhe komplikimeve pasuan, ajo mbeti e palëvizshme nga qafa poshtë, ndërsa merr frymë përmes trakeotomisë. Fal angazhimit njerëzve mirë, spitali Cereneo Vitznau Zvicrës hapi dyert e veta për Jetën, me shpresë dhe bindje pas mjekimit dhe terapive intensive asaj ndjeshëm do t’i përmirësohet cilësia e jetës.

Iniciues ideor i këtij aksioni ku do marrin pjesë mbi 15 artistë dhe grupe nga Ulqini është Imi Nimanbegu.

Reklama