Home » Libri i ri i Ismet Karamanagës: DËSHMI PËR ULQINAKËT E NJOHUR

Libri i ri i Ismet Karamanagës: DËSHMI PËR ULQINAKËT E NJOHUR

Libri-205x300 Libri i ri i Ismet Karamanagës: DËSHMI PËR ULQINAKËT E NJOHURKëto ditë nga shtypi doli libri “Ulqini, Florini – Portrete, In memoriam”, e publicistit njohur dhe Kalalisë Ismet Karamanaga.

këtë libër prof. Karamanaga shkroi për Ulqinakët e njohur cilët, secili mënyrën e vet, kanë shënuar gjysmën e dytë dhe fillimin e këtij shekulli.

“Mendoj me punën, veprën dhe aktivitetin e vet, gjersa ishin mesin tonë, kanë lënë gjurmë cilën nuk duhet ta lëmë pas dore. Duhet t’i kujtojmë për shkak gjeneratave do vijnë pas nesh”, tha autori parathënien e librit.

Reklama