Home » LIBERALIZIMI I VIZAVE PËR KOSOVËN – GJITHÇKA QË THUHET NË RAPORTIN E PROGRESIT

LIBERALIZIMI I VIZAVE PËR KOSOVËN – GJITHÇKA QË THUHET NË RAPORTIN E PROGRESIT

Raporti i Progresit për Kosovën nuk e ka bërë qartë kur do liberalizohen vizat, edhe pse ka theksuar se ratifikimi i Marrëveshjes Kufirit me Malin e Zi shënon një përparim vendit këtë çështje. dokumentin e përpiluar nga Komisioni Evropian bëhet e qartë se deri momentin kur Parlamenti dhe […]

The post LIBERALIZIMI I VIZAVE PËR KOSOVËN – GJITHÇKA QË THUHET NË RAPORTIN E PROGRESIT appeared first on UlpianaPress.

Reklama