Home » Kujtohet masakra e Poklekut (VIDEO)

Kujtohet masakra e Poklekut (VIDEO)

Poklek Drenasit u përkujtuan 54 civilët e masakruar nga forcat serbe gjatë luftës.

Për një politikan sakrifica e këtyre vrarëve është kujtim për përgjegjësinë duhet ta kenë ai dhe kolegët e tij, njofton Klan Kosova.

Kronikën me detaje e ka përgatitur Fillojetë Konjohi – Gjoci.

klankosova.tv

Reklama