Home » John Stamos bëhet baba në moshën 54 vjeçare

John Stamos bëhet baba në moshën 54 vjeçare

John Stamos është bërë baba për herë parë dhe atë moshën 54 vjeçare.

Aktori i famshëm dhe bashkëshortja e tij, Caitlin McHugh, kanë mirëpritur jetë djalin e tyre, Billy Stamos.

Lajmin e bëri ditur vetë John Stamos me anë një postimi Instagram. “Tani e tutje, pjesa e rëndësishme e jetës sime do jetë bashkëshortja dhe djali im”, shkroi ai.

 

 

Reklama