Home » Investohet në palestrën sportive dhe stadiumin e Shtimes (VIDEO)

Investohet në palestrën sportive dhe stadiumin e Shtimes (VIDEO)

U ndërtua shumë vjet parë, por asnjëherë nuk u funksionalizua.

E martën erdhi zotimi se palestra sportive Shtime do jetë gati për dashamirët e sportit, njofton Klan Kosova.

Kështu thanë ministri i Kulturës, Kujtim Gashi dhe kryetari i Shtimes, Naim Ismajli, cilët e nënshkruan një memorandum bashkëpunimi.

E përveç palestrës, do intervenohet edhe stadiumin e futbollit këtë qytezë.

Gjatë takimi patën, Gashi dhe Ismajli thanë se këto dy investimet e para do finalizohen kohë rekorde.

Kronikë nga Rilind Matoshi.

 

 

Reklama