Home » Handikos pranon Donacion, karroca për personat me aftësi të kufizuar

Handikos pranon Donacion, karroca për personat me aftësi të kufizuar

Vëllezërit nga Wuppertal Düsseldorf Neuss, si dhe një donator nga Belgjika, kanë sjellë një kontingjent me karroca për personat me aftësi kufizuar, anëtar Handikos-Ferizaj.
Stafi i Handikos-Ferizaj falënderon donatorët si dhe komunën e Ferizaj për mbështetjen lehtësimin e procedurave doganore.
Me gjithë insistimin tonë donatorët nuk kanë dashur publikohen emrat e tyr.
Është një donacion humanitarë për persona kanë nevojë për këtë, nuk e kemi bërë për publicitet” kanë thënë donatorët.
30704390_10216197027497487_3275766488597790720_n Handikos pranon Donacion, karroca për personat me aftësi të kufizuar

Reklama