Home » Fatime Fetai shpërthen për rastin “Monstra”, ja çka e nervozoi?!

Fatime Fetai shpërthen për rastin “Monstra”, ja çka e nervozoi?!

Prokurorja Fatime Fetai kërkoi prova shtesë si argument se ai është vërtetë i sëmurë Fejzi Aziri, raporton Tv SHENJA.

Fatime Fetai tha se kjo lëndë është shumë serioze dhe rigjykimi i rastit Monstra duhet ketë prioritet.

“Mendova se sot do fillojmë me lëndën dhe ky gjest duket shumë joserioz”, i tha Fetai mbrojtjes.

Gjyjatësi e pyeti Fetain nëse kanë pasur kohë analizojnë procesin dhe ai ishte e bindur se ata janë tejet gatshëm për gjykim. Edhe gjyjatësi Ognen Stavrev tha se ai ka pritur sot nisë gjykimi pasi dëshiron dalë e vërteta.

Reklama