Home » Bushati: Një ditë e madhe për Shqipërinë

Bushati: Një ditë e madhe për Shqipërinë

Pas rekomandimit KE për hapjen e negociatave me Shqipërinë ka reaguar ministri i Jashtëm, Ditmir Bushati, i cili e cilësoi si një ditë madhe për Shqipërinë.

Bushati thotë se mesazhi është i qartë se reformat e ndërmarra po japin fryte. tej, ai shprehet se kjo është një ditë për përveshur mëngët dhe vijuar punën.

“BE rekomandon qartë dhe fort hapjen e negociatave për anëtarësim. Mesazh i qartë se reformat e thella dhe pareshtura kemi ndërmarrë për shtetformim, fund po japin fryte, dhe se rajoni është pjesë organike e Evropës.

Kjo është një ditë për përveshur mëngët dhe vijuar me punën e madhe. Faleminderit @ HR @ Hahn për angazhimin dhe mbështetjen tuaj rrugëtimin tonë”, shkroi Bushati Twitter.

 

Reklama