Home » BKT bllokon xhirollogaritë e stafit të shkollës “Mehmet Akif” (VIDEO)

BKT bllokon xhirollogaritë e stafit të shkollës “Mehmet Akif” (VIDEO)

Një bankë komerciale Kosovë ua ka ngrirë xhirollogaritë punëtorëve shkollave Gulistanit.

Ata u njoftuan me mesazhe telefonike nga BKT se kartelat nuk i kanë aktive.

Ndërkaq drejtuesit e këtyre institucioneve arsimore po thonë se edhe për ta është i paqartë ky vendim i BKT-së dhe se po presin sqarime.

Perkunder insistimit, sqarime për këtë çështje as Klan Kosova nuk arriti marr gjatë martës.

Kronikë e zgjeruar nga Arbëresha Shpati.

Reklama