Home » Bali Muharremaj e fton Asamblenë Komunale në aksionin e pastrimit

Bali Muharremaj e fton Asamblenë Komunale në aksionin e pastrimit

Kryetari i Komunës së Therandës, Bali Muharremaj ka ftuar përmes postimit në facebook, anëtarët e Asamblesë Komunale për aksionin e pastrimit i cili pritet të ndodhë më 20.04.2018 nga ora 9.00.

poshtë mund ta lexoni tekstine plotë

nderuar këshilltar/e Asamblesë Komunale Therandës

Besoj se jeni informuar, jemi duke u organizuar pastrimin total mbeturinave Komunën tonë. Prandaj ju ftoj pa dallim, e gjithë, jeni pranishëm këtë aktivtet, duke kontribuar edhe ju, qoftë duke qenë pjesë e organizimit apo edhe senzibilizimit qytetarëve për pastrimin e ambientit tonë.

E PREMTE : (20.04.2018) nga ora 9.00 fillon aksioni për largimin e gjitha mbeturinave përgjatë rrugëve kryesore dhe lokale, shesheve dhe hapsirave publike gjithë teritorin e Komunës sonë. këtë aksion do marrin pjesë mbi 7000 qytetarë, nxënës, punëtorë, sportistë, artistë, pjestarë policisë, FSK-së,punëtorë shëndetësor OJQ, Shoqëri civile, kompani private etj.

Unë jam kryetar i cili do angazhohem i pari qoftë edhe punët e vrazhda. Rëndësi ka Theranda jet Komuna e pastërt.

Suksesi i kësaj pune do t’iu takoj edhe juve asambleistëve, e natyrisht paku ju premtoj se këtë sukses do t’ia mbështes vehtes.

Mbajeni mend. Po ua bëj si premtim publik. Theranda e pastër bëhet falë qytetarëve, falë atyre asambleistëve cilët pa dallime partiake u angazhuan për gjeneratën e ardhshme e cila duhet jetoj një ambient shëndoshë.Unë si kryetar dhe i gjithë stafi qeverisës jemi zbatim planit duke ju shërbyer ju dhe gjithë qytetarëve Therandës.

Sinqerisht
Bali Muharremaj

Reklama