Home » A iu kujtohet intervista më e famshme për Raportin e Progresit? Diçka për Mitrovicën a…(Video)

A iu kujtohet intervista më e famshme për Raportin e Progresit? Diçka për Mitrovicën a…(Video)

Raporti i Progresit është një nga dokumentet rëndësishme Bashkimit Evropian përshkruan ne detaje përparimet vende caktuara bëjmë per t’i plotësuar kushtet për hapjen e bisedimeve për anëtarësim ne BE.

Mirëpo, për shkak se ai zakonisht përmban detaje për vendet e ndryshme fusha ndryshme, përfshirë politikë, ekonomi, korrupsionin, mjedisin etj., jo gjithë qytetarët kanë qasje informacionet se çka përmban ky raport.

Kur ishte publikuar për herë parë një i tillë për Kosovën, Klan Kosova kishte realizuar intervista me qytetarë ndryshëm rreth këtij raporti. I famshëm dhe i paharrueshëm mbetet përgjigja e një qytetari i cili kishte deklaruar:

‘Raporti i Progresit a? Çka? Çka është a na keni kallxu ju? Diçka për Mitrovicën a? Çka? Pse s’na keni kallxu kurrë ju’. /Periskopi/

Reklama