Home » Qyteti i biznismenit shqiptar në Shkup, do kushtojë 300 milionë euro?

Qyteti i biznismenit shqiptar në Shkup, do kushtojë 300 milionë euro?

Afaristi Samir Mane, njihet si shqiptari i pasur Botë, ka paralajmëruar ndërtimin e një qyteze vogël Shkup.
Ai planifikon investojë rreth 300 milionë euro hapësirat e Panairit Shkupit, pasi kompania e tij e fitoi tenderin për rrënimin e Panairit dhe ndërtimin e një objekti madh, përfshi hotele, qendër tregtare, banesa, etj.

ë emisionin “Xing me Ermalin”, Klan Tv, Mane thotë se do ndërtohet një qytezë me 1400 banesa, qendër madhe tregtare dhe katër kulla me zyra, dhe quhetQyteti i mençur”.

Reklama