Home » Dy hajnat që tmerruan Prishtinën, ja çfarë iu ndodhi atyre…!

Dy hajnat që tmerruan Prishtinën, ja çfarë iu ndodhi atyre…!

Sot rreth orës 04:00, zyrtarët policor stacionit Qendra Prishtinë, kanë arrestuar flagrancë dy persona dyshuar, deri sa po tentonin kryenin një vjedhje rrugën “Sylejman Vokshi” Prishtinë.

Përmes një komunikate për medie, thuhet se përmes linjës emergjente policia ka pranuar informatën, për një vjedhje progres dhe menjëherë vendin e ngjarjes kanë dalë gjitha njësitet e nevojshme policore, dhe kanë ndërmarrë një aksion shpejtë, i cili ka rezultuar me arrestimin e dy personave dyshuar:

K. Y, mashkull, 32 vjeç, shtetas i Republikës Kosovës dhe (Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

Gj. K, mashkull, 27 vjeç, shtetas i Republikës Kosovës,

Gjithashtu për ekzaminim thellë nga ana e policisë, është konfiskuar edhe vetura

Reklama