Home » Ahmeti ka një “super lajm” për Prishtinën

Ahmeti ka një “super lajm” për Prishtinën

Kryetari i Komunës Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka njoftuar se ka kaluar projekti i parkingut madh nëntokësorë te Fakulteti Filologjik.

Përmes një postimi llogarinë e tij Facebook, Ahmeti ka shkruar se këtë parking do ketë minimumi 500 vendparkime.

Sot, Komitetin Ndërministror për Partneritet Publiko Privat ka kaluar projekti i parkingut madh nëntokësor te Fakulteti Filologjik me minimum 500 vendparkime. Falenderoj drejtorinë e Planifikimit dhe Zhvillimit Qendrueshem dhe drejtorin Genc Bashota si edhe Deloitte na ka ndihmuar me fizibilitetin e këtij projekti madhor”, ka thënë Ahmeti.

Ai ka thënë se dy javet vijim do organizohet një takim informues me investitorët potencial dhe shumë shpejtë projekti do dalë tenderim.

“Super lajm për Prishtinën”, ka shkruar Ahmeti. /Insajderi.com

The post Ahmeti ka një “super lajm” për Prishtinën appeared first on INSAJDERI.

Reklama