Home » Zaev: Unë vendosi edhe për ministrat e BDI-së, nuk e pyes Ahmetin! (Video)

Zaev: Unë vendosi edhe për ministrat e BDI-së, nuk e pyes Ahmetin! (Video)

Kryeministri Zoran Zaev intervistën për Tv24, ka thënë se është ai vetë vendosë për fatin e ministrave qeveri, pa marë parasysh a janë LSDM-së, apo BDI-së. “Kjo është qeveri e Zoran Zaevit dhe nuk koordinohem me Ahmetin. Nëse dikush nuk është i suksesshëm, kushdo jetë, nuk e ka vendin qeveri”, është përgjigjur Zaev pyetjen e gazetarit Mishko Ivanov, se a vendos edhe për ministrat e BDI-së, apo koordinohet me Ahmetin, transmeton Gazeta Lajm.

Këtë pjesë intervistës mund ta përcillni videon poshtë nga minuta 55 deri minutën e 60

Reklama