Home » Vjen në jetë fëmija i dytë i çiftit të famshëm

Vjen në jetë fëmija i dytë i çiftit të famshëm

Nathan Followill dhe bashkëshortja e tij Jessie Baylin kanë mirëpritur fëmijën e tyre dytë bashku.

Çifti shfrytëzoi rrjetet sociale për njoftuar se djali i tyre Oliver Francis erdhi jetë 10 prill, transmeton Klan Kosova.

Nathan dhe Jessie janë prindër një vajze e cila quhet Violet dhe është pesëvjeçare.

Hello world, here he is. Oliver Francis Followill. You complete us in every way. 2b50 Vjen në jetë fëmija i dytë i çiftit të famshëm2b50 Vjen në jetë fëmija i dytë i çiftit të famshëm 4.10.18

A post shared by jessie baylin (@jezziebaylin) on

//www.instagram.com/embed.js

tourists.

A post shared by jessie baylin (@jezziebaylin) on

//www.instagram.com/embed.js

Reklama