Home » Vetëvendosje kërkon rikthimin e të drejtës së parkimit të veturave përgjatë rrugës Rilindja Kombëtare në Malishevë (Dokument)

Vetëvendosje kërkon rikthimin e të drejtës së parkimit të veturave përgjatë rrugës Rilindja Kombëtare në Malishevë (Dokument)

levizja Vetëvendosje kërkon rikthimin e të drejtës së parkimit të veturave përgjatë rrugës Rilindja Kombëtare në Malishevë (Dokument)Lëvizja Vetëvendosje Qendra Malishevë, ka dërguar Kuvendin Komunal një kërkesë pr debat dhe vendimmarrje për rikthimin e drejtës parkimit veturave përgjatë rrugs “Rilindja Kombëtare” Malishevë, e drejtë kjo e cila është ndaluar para një viti nga Komuna e Malishevës.

Këtë e ka bërë ditur Alban Krasniqi, anëtar i Kuvendit Komunal, nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, i cili përmes një statusi facebook, ka publikuar kërkesën e drejtuar Kryesuesit Kuvendit dhe Kryetarit Komunës. Po ashtu, Krasniqi është shprehur seKësaj radhe Kuvendi i Komunës Malishevës do tē veproj përputhje me nevojat e qytetarëve dhe komunitetit biznesit.
Zgjidhja afatgjate kërkon angazhim, profesionalizëm dhe gjithëpërfshirje ku komuna e bartë përgjegjësinë kryesore.
Malisheva duhet lëvizë drejtë zhvillimit urban planifikuar!”

poshtë keni postimin e plotë z. Krasniqi:

Këtë javë kemi dërguar kërkesën për debat dhe vendimarrje për rikthimin e drejtës parkimit veturave përgjatë rrugës Rilindja Kombëtare (Ibrahim Mazreku), e ndaluar para një viti nga komuna pa debat, pa konsultim me komunitetin dhe pa vendim formës shkruar.
Besoj kësaj radhe Kuvendi i Komunës Malishevēs do tē veproj përputhje me nevojat e qytetarëve dhe komunitetit biznesit.
Zgjidhja afatgjate kërkon angazhim, profesionalizëm dhe gjithpërfshirje ku komuna e bartë përgjegjësinë kryesore.
Malisheva duhet lëvizë drejtë zhvillimit urban planifikuar!

levizja Vetëvendosje kërkon rikthimin e të drejtës së parkimit të veturave përgjatë rrugës Rilindja Kombëtare në Malishevë (Dokument)

levizja Vetëvendosje kërkon rikthimin e të drejtës së parkimit të veturave përgjatë rrugës Rilindja Kombëtare në Malishevë (Dokument)

Reklama