Home » The Lost Brother (2017)

The Lost Brother (2017)

The Lost Brother (2017) | Drame, Krim, Thriller | Cilësia: HD


Rreth filmit:

Setarti një i papunë udhëton nga Buenos Aires për qytezën e vetmuar provincën Çaço për funeralin e nënës dhe vëllait tij. Ai shoqërohet me Duarten një gangster vendas dhe mundohet gjejë paratë për shkuar Brazil.

 

trailtube-logo The Lost Brother (2017)
/*  

trailtube-logo The Lost Brother (2017)
//

 

trailtube-logo The Lost Brother (2017)

The post The Lost Brother (2017) appeared first on Filma24HD.com | Filma me Titra Shqip HD.

Reklama