Home » Pse duhet t’i lëmë fëmijët të lozin me baltë?

Pse duhet t’i lëmë fëmijët të lozin me baltë?

Lojërat ambient hapur duke u ekspozuar ndaj pluhurit e baltës për shumë fëmijë mbetet një gjë 3 ndaluar nga nënat e tyre. Kjo për faktin se ato frikohen se fëmijët e tyre do sëmuren nga papastërtitë dhe bakteret ndodhin baltë. Mirëpo, një gjë e tillë është gabim, transmeton Indeksonline. Mjekët gjithnjë e shumë po bëjnë thirrje fëmijët lejohen lozin me baltë ngaqë trupi i fëmijëve ka nevojë për baktere mënyrë imunizohet dhe tu bëjë ballë viruseve dhe ftohjeve ndryshme.

Reklama