Home » Prishtina s’ka park argëtimi (lluna park) që nga tetori i 2015-ës (VIDEO)

Prishtina s’ka park argëtimi (lluna park) që nga tetori i 2015-ës (VIDEO)

Komuna e Prishtinës ka mbyllur tetor 2015-ës dy parqe argëtimi, njëra lagjen e spitalit e tjetra Toukbahçe.

Sipas zyrtarëve komunal, ato u mbyllën se u kishte skaduar afati për shfrytëzimin e tokës ku ishin vendosura lodrat dhe këto fundit nuk plotësonin kushtet për punë.

Ndërkohë zyrtarët komunal thonë ata s’kanë plan krijojnë ndonjë re, vetëm nëse do aplikojë ndokush komunë për hapaur një tillë, vetëm jo lokacionet aktuale ku aktualisht gjenden parqet, cilave u është ndaluar puna.

Kronikë nga Arbëresha Fazliu.

Reklama