Home » Përplasje në Kuvend, Imami largohet nga mbledhja

Përplasje në Kuvend, Imami largohet nga mbledhja

Kryetari i PD-së, Lulzim Basha ka mbledhur mbrëmjen e kësaj shtune kryesinë e partisë, lidhur me ndryshimet statutore pritet bëhen.

Prezantimin e këtyre ndryshimeve para anëtarëve kryesisë po e bën grupi i punës i caktuar herët.

Dokumenti fjalë, me disa pika, u prezantua nga Sekretari i Përgjithshëm Arben Ristani.

Ky i fundit e ka lënë mbledhjen, pasi ka shprehur rezerva për draftin. Ai gjithashtu është shprehur se duhet garantuar dorëheqja e kryetarit rast humbjes tij zgjedhje.

“Kryetari nuk jep dot përgjigje për gjëra rëndësishme. Nuk duket e arsyeshme kryetari zgjidhet një herë çdo 2 vjet siç ka pretenduar ai. Kryetari kur humb zgjedhjet duhet largohet, dhe kjo duhet jetë e fiksuar mirë. Çdo dy vjet mund bëhet një verifikim. Duhet ketë një rregull statut për mandatin e kryetarit” , tha Imami përpara se dilte nga mbledhja.

s.a/dita

Reklama

Lexo më shumë