Home » Pence: Trump është gati të vazhdojë me sulme po qe nevoja

Pence: Trump është gati të vazhdojë me sulme po qe nevoja

Zëvendëspresidenti i Shteteve Bashkuara Amerikës, Mike Pence, ka thënë se forcat e Shteteve Bashkuara Amerikës, asistuar nga Franca dhe Britania e Madhe, kanë “dërrmuar dhe gjymtuar” kapacitetet e armëve kimike Sirisë, njofton Klan Kosova.

Gjatë një takimi me kryeministrin kanadez, Justin Trudeau, Pence ka njoftuar sepresidenti Donald Trump, është gati vazhdojë me operacione ushtarake njëjta siç ndodhën mbrëmë nëse është e nevojshme”.

Pence ka falënderuar Trudeau për përkrahjen e tij këtë aksion.

klankosova.tv

 

 

Reklama