Home » Njihuni me djalin që është alergjik ndaj diellit (VIDEO)

Njihuni me djalin që është alergjik ndaj diellit (VIDEO)

Oliver Kei është alergjik ndaj diellit.

Djaloshi u diagnostikua me një gjendje rrallë quajtur Xerderma Pigmentosum kur ishte vetëm 18 muajsh. Si rezultat i kësaj, Oliver vesh një mbulesë trashë plastike dhe dorëzat kur del jashtë diell. Pa to, lëkura e tij nxihet dhe bëhet me pikla, gjë mund shndërrohet kancer lëkurës.

Shtëpia dhe vetura e familjes tij është e pajisur me mbrojtëse ndaj rrezeve, si dhe llambat klasën e tij shkollë janë mbuluara.

 

Reklama