Home » Nesër nisin punimet në autoudhën Prishtinë-Gjilan-Dheu i Bardhë

Nesër nisin punimet në autoudhën Prishtinë-Gjilan-Dheu i Bardhë

Ministria e Infrastrukturës do mbajë nesër ceremoninë e inaugurimit fillimit punimeve për ndërtimin e Autoudhës “Prishtinë – Gjilan – Dheu i Bardhë”, transmeton Klan Kosova.

Sipas njoftimit Ministrisë Infrastrukturës, ceremonia inauguruese e fillimit punimeve për ndërtimin e Autoudhës “Prishtinë – Gjilan – Dheu i Bardhë”, mbahet vigjilje “Betejës Zhegocit”, cilën u vranë tetë ushtarë UÇK-së dhe 18 civilë.

Ceremonia  do mbahet Zhegoc Gjilanit, me fillim nga ora 11:30.

Reklama