Home » Nepsi i shtatzënisë: Këto ushqime po konsumon Adelina Tahiri

Nepsi i shtatzënisë: Këto ushqime po konsumon Adelina Tahiri

Ajo nuk është aspak e thjeshtë edhe përzgjedhjen e frutave. Këngëtarja Adelina Tahiri po pret t’i vijë jetë një djalë, ka pasur meny bëshme frutave këtë shtunë.

Dhe ato s’janë vetëm ballkanike e mesdhetare apo fruta sezonale kultivuara vendet tona.

Këngëtarja ka zgjedhur diçka shumë tropikale, ato lloj frutash i gjen vende si Tajlanda.

Bëhet fjalë për “Passion Fruit”, nuk rritet fare Europë. Megjithatë tavolinën e saj ka edhe dredhëza e pjeshka. /Prive.al

30740666_1707752759318673_736410926453882880_n Nepsi i shtatzënisë: Këto ushqime po konsumon Adelina Tahiri

The post Nepsi i shtatzënisë: Këto ushqime po konsumon Adelina Tahiri appeared first on Privé – Faqja Zyrtare.

Reklama