Home » NBA Playoffs – ku dallohen burrat nga djemtë II

NBA Playoffs – ku dallohen burrat nga djemtë II

Nëse shkrimin e djeshëm u mora paralajmërimet dhe parashikimet e Konferencës Lindore NBA, për Konferencën Perëndimore, jo rastësisht duhej një ditë shumë. Kjo ka qenë një prej sezoneve përafërta dhe ngushta histori ligës dhe renditja e ekipeve plejof ue ditur pasi u zhvilluan gjitha 82 ndeshjet, kurse deri ndeshjet e 80-a ekipet nga pozita e tretë deri nëntën kishin gjasa teorike ndërronin vendet ndërmjet vete për shkak se diferenca pas 80 ndeshjeve nuk ishte e madhe se dy fitore.

atë premton jetë një plejof i shkëlqyeshëm Perëndim, disa prej karakteristikave do veçojë karakteristikat kryesore.

Lexoni paralajmërimin e plotë të serive të plejofit Konferencën Perëndimore NBA.

The post NBA Playoffs – ku dallohen burrat nga djemtë II appeared first on INSAJDERI.

Reklama