Home » ”MINDILI” Kënga e re e Mahmut Feratit dhe Arifhikmetit (VIDEO)

”MINDILI” Kënga e re e Mahmut Feratit dhe Arifhikmetit (VIDEO)

Xhevdet Jashari i njohur si Arifhikmeti apo këgët e reja si Mc Lifi, ka realizuar hitin e radhës edhe atë bashkpunim me Mahmut Feratin.Kënga e titulluar ”Mindili” pritet jetë hit veror pasi është mirëpritur shumë nga publiku…

Reklama