Home » Me Lamborghini – Publikohet “1 Xhiro” nga 2TON dhe Lindoni (VIDEO)

Me Lamborghini – Publikohet “1 Xhiro” nga 2TON dhe Lindoni (VIDEO)

mesin e shumë këngëve u publikuan këtë javë, para pak minutave u lansua edhe “1 Xhiro” nga 2TON dhe Lindoni, i paralajmëruar javë parë nga PRIVE.

Muzika për këtë këngë është punuar nga 2TON dhe Cruel, ndërkaq për tekstin janë kujdesur vetë artistët – secilin për pjesën e tij.

Klipi u realizua nga MAX Production.

The post Me Lamborghini – Publikohet “1 Xhiro” nga 2TON dhe Lindoni (VIDEO) appeared first on Privé – Faqja Zyrtare.

Reklama