Home » Malishevë: Arrestohet një person

Malishevë: Arrestohet një person

arrestime Malishevë: Arrestohet një personDje në Malishevë është arrestuar një person pasi që i njëjti nuk ka respektuar masën e ndalesës punimeve objekt nga Inspektorët Komunal, me ç’rast ka larguar shiritin e sigurisë dhe ka filluar punimet. Me vendim prokurorit, i dyshuari është dërguar mbajtje.

Reklama