Home » Këto vende në rajonin e Ferizajt nesër do të kenë ndërprerje të rrymës

Këto vende në rajonin e Ferizajt nesër do të kenë ndërprerje të rrymës

15.04.2018 TS 35/10kV Ferizaj III do ndërprehet:
• Dalja 10 kV Jezerci (Kodi: 40042003) prej orës 12:00-14:00.

Gjatë kohës sa do zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do mbesin fshatrat: Manastirc, Nerodime e Ulët dhe e Epërme, Balaj, Jezerc dhe bizniset private.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosje e shtyllës re betonit 12/1000.

15.04.2018 NS 35/10 kV Ferizaj 1 do ketë ndërprerje totale: prej orës 12:00 deri ora 16:00
Gjatë kohës sa do zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do mbesin rrugët: Dëshmorët e Kombit, Spitalit,12 Qershori (një pjesë), Emin Duraku, Gjon Sereqi, objektet banesor Inxhinieringu, Hjarush Beqiri, Vizioni (Çerdhja), Naser Hetemi, Xhemaj Ferati, Seli Palushi, TS (MBTS),TS ” 14 “,TS ” 14″ (Kulla),TS Ura e Dudit, Epopeja e Jezercit, 12.Qershori (një pjesë), rr.Dëshmorët e Kombit (një pjesë), rr.Skënderbeu dhe rr.Sejdi Sejdiu.
Arsyeja e ndërprerjes: Lidhje e kabllove 35 kV.
2.
15.04.2018 NS 35/10 kV Ferizaj ll do ketë ndërprerje totale: prej orës 12:00 deri ora 16:00
Gjatë kohës sa do zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do mbesin: Ferizaj (një pjesë), Talinovci i Muhaxherëve, Sazlia, Papazi, Pojata, Rahovica, Softaj, Fusha e Madhe, rr.Prizrenit, Saraishta, Lloshkobare, Llojza, Kosina, Slivova, Dremjak, rr.G.Terbesh”, Talinovci I Jerlive, Muhovci, Prelezi I Jerlive dhe i Muhaxhjerëve, Policia, Prokuroria, Viva Fresh, ETC, ndërtesa e TMK, Kazerma, Mineksi, FSK TS i ri, IRK-ja, Fitorja dhe Fabrika e bukës, fabrika e Gypave, rr. Nerodimes, Ujvara, Frigoriferi dhe Barakat.
Arsyeja e ndërprerjes: Lidhje e kabllove 35 kV.
3.
15.04.2018 NS 35/10 kV Ferizaj lll do ketë ndërprerje totale: prej orës 12:00 deri ora 16:00

Gjatë kohës sa do zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do mbesin rrugët: Enver Topalli, Dëshmorët e Kombit, Rexhep Bislimi, Greme, Gaçka, Burrnik, Izhanc, Kashtanjeva, Bajnica, Semaj, Prushaj, Sllatina dhe bizniset private, Manastirci, Nerodimje e Ulët dhe e Epërme, Balaj, Jezerci dhe bizniset private, Doganaj, Zaskok, Pleshina e Ulët dhe e Eërme, Dubrava, Fabrika e ujit Pleshinë, Varoshi, Gërlica, Komogllava, Rakaj dhe bizniset private, rr,Riza Matoshi, Imri Halili Nikadinin,rr. Varoshi dhe Qiraxhitë.
Arsyeja e ndërprerjes: Lidhje e kabllove 35 kV.

Reklama