Home » Kështu ikën ‘kokëulur’ nga Prizreni ‘Tigrat e Akrani’ pas hyrjes së KFOR-it

Kështu ikën ‘kokëulur’ nga Prizreni ‘Tigrat e Akrani’ pas hyrjes së KFOR-it

Pas arritjes “Marrëveshjes Kumanovës” dhe hyrjes trupave KFOR-it Kosovë, ushtria serbe brenda një javë është larguar nga Kosova për Serbi.

video reportazh bërë nga agjencitë e huaja lajmeve, shihet hyrja e trupave gjermane KFOR-it Prizren dhe largimi i forcave militare dhe paramilitare serbe, transmeton portali Veriu.info.

Raportohet se forcat e xhiruara serbe shihet video janë grup kriminelit famëkeq serb ‘Tigrat e Akranit’.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

Ata po tërhiqeshin ‘kokëulur’ dhe si humbës nga Prizreni nën mbikëqyrjen e rreptë trupave gjermane KFOR-it.

Bëhet e ditur se gjatë largimit kanë djegur shumicën e shtëpive lagjet kryesore qytetit.

Shikoni videon:

Reklama